Ystäväni antoi vinkin uudesta nettipuodista. Keltainen kettu myy retroa lapsille. Puodissa on meneillään shortsi ale, eli pidättäytykää avaamasta linkkiä, jos kukkaronne ei kärsi rahan menoa. Puodissa on ihastuttavan laaja valikoima, tämä puoti täytyy laittaa korvan taakse, "tarpeita" syntyy tuon tuosta.

flower_mekko_0704_a8b.jpg
Tämä mekko jotenkin huutaa mua nimeltä. Kattelin aikaisemmin sitä saman sarjan hattuakin. Odottelen kuitenkin kesä alea.

Sorrun harvemmin ostamaan vaatteita itselleni, kanssa ihmisten harmiksi, luulisin. Tarkoitan, että useat varmaan soisivat minun uudistavan omaa vaatevarastoani hieman useammin. Harmittaa vain tehdä sitä, kun joutuu aina tilaamaan koko isompia, vähän niin kuin lastenvaatteiden kanssa. No, nyt kuitenkin laitoin tilauksen Gudrun Sjödénille. Joudun valitettavasti palauttamaan osan vaatteista, mutta enköhän keksi tilalle jotakin kivaa. Mielestäni mallisto on upea. Rakastan erikoisia vaatteita, mutten osaa käyttää liaan erikoisia. Ristiriitaista. Valitsin sitten niitä vähemmän erikosia vaatteita.
73711s.jpg