Olen tässä käsityö inspiraationi jyllätessä tutustunut netissä Tilda-ilmiöön. Tilda on ollut minulle entuudestaan tuttu, muutamia papereita on tullut hankittua, mutta en tiennytkään kuinka asialle vihkiytyneitä Tilda faneja suomesta löytyykään.

Etkö tiedä mikä Tilda on? Katso täältä! 21068056_p.jpg

Tuossa pientä esimakua. Olen selaillut useita kymmeniä blogeja mitkä on täynnä toinen toistaan upeampia enkeleitä, eläinhahmoja ja muita Tilda ideoita! Tämä retro nainen alkaa pikkuhiljaa lämmetä maalaisromantiikalle!

Onneksi sentään tekaisin tänään muutamat vauvan housut, jotka ei sitten ole lainkaan Tildamaiset!
housut.jpg
Nämä on tehty käsityölehden kaavoilla, vielä olisi tarkoitus tehdä vauvalle pusero, kankaat on leikattu, mutta tarvitsen jotakin ihme "tukikangasta". (jhuumoria) Tässä vaiheessa viimeistään totean olevani ihan vasta-alkaja. Ensin ajattelin pärjääväni pelkällä kankaalla. Sitten tajusin tarvitsevani myös resoria, nyt tajuntani on laajentunut ymmärtämään, että vaatteiden ompeluun tarvitaan jos jonkinmoista tukikangasta ja kaksoisneulaa. Pyrin lukemaan ohjeita paremmin.

housut2.jpg

Tässä taas pöksyt jotka tein kolmoselle Juju-kirjan kaavalla. Kuvista ymmärtänette, miksen ole ikinä haaveillut valokuvaajan ammatista!