Tänään on varmaan ennätysmäärä postauksia, mutta kun haluan nuo haasteet erillisiksi postauksiksi. Osan postauksista olisin voinut tehdä jo eilen, mutta tää armas vuodatus ei ollut syystä tai toisesta kovin yhteistyökykyinen.

Haaste korttien lisäksi olen nysvännyt muitakin kortteja. Lähinnä testaillut eri tekniikkoja.

1301708.jpg

Tässä on käytössä vaihdossa saatu puu. Sateen olen tehnyt akvarelli tusseilla ja pohjn värittänyt chalkseilla ( miten lie kirjoitetaan?), mutta lopputulos ei ollut vaivan väärti.

1301714.jpg

Tämä kortti taas on kesken, mutta tein sen sitä varten, että halusin esitellä eri tekniikoita leimasinkuvien värittämiseen. Tuon olen siis tehnyt niin, että leimasin tytön sekä kukalliselle paperille, että punaiselle, valkoisen paperin lisäksi. Sitten leikkasin, sekä puseron, että housut irti ja liimasin ne valkoisen, akvarellitusseilla väritetyn leimakuvan päälle. Pitäisi vielä tehdä valmiiksi asti.

Anna kyseli multa niistä hilivimputtimista, mitä minulla on, joten otin pari kuvaa niistä välineistä, joita kortin teossa käytän.

1301689.jpg Tässä muutama leikkuri. Ja niiden alla kohokuviontilaite, joka on kyllä ollut vika ostos. Ei tule käytettyä. Ostin sen jo muutama vuosi sitten, mutta inspiraatiota odottelen edelleen. Tuo ruudullinen leikkuri ei myöskään ole päässyt juurikaan käyttöön. Liian vaikea, eikä tulos parhaimmillaankaan mielytä. Kukka- ja lumihiutalelävistäjät ja tuo sydän lävistäjä sen sijaan on käytössä.

1301727.jpg Tämä laite on aktiivisessa käytössä. Sillä voi tehdä mitä erilaisimpia juttuja, leikata ja kohokuvioida. Tykkään kovasti. Helppo käyttää ja näyttävää jälkeä. Stanssit on vaan harmillisen kalliita, mutta pikkuhiljaa kun ostelee, niin ei tunnu niin pahalta.

1301725.jpg Tää on Fiskarssin leikkuri, jolla saa erilaisia muotoja leikattua paperista, käytössä päivittäin. Tähän mulla on kanssa erilaisia pohjia, neliöitä, ympyröitä, suorakulmioita jne.

1301720.jpg Ihan tavis paperileikkuri. Erittäin tarpeellinen.

1301718.jpg Kyniä. Joka lähtöön.

1301703.jpg Ja tässä epäselvässä kuvassa on leimasimet, nauhat, leimasintyynyt, kirjoja, lehtiä ja muuta sälää.