Aivan uusi ja tuntematon mulle, mutta ah niin houkuttelevaa! Otin härkää sarvista tein ihka ensimmäisen sivuni! Aloitin niistä kuvista mitä kotoa sattui löytymään, eli vuoden takaiselta Thaimaan reissulta on kuvat vielä laittamatta kansioihin. Tässä ensimmäisen skräppilyni tulos:

1270169.jpg

Taas hieman hämyisä kuva, mutta pakko oli tänään päästä vihdoin laittamaan tänne blogiin uusia juttuja. Testsin tuolle sivulle leimata valokuvapaperille ja hyvin onnistui. Tässä hieman lähikuvaa mun ahterista ja niistä leimoista.
1270170.jpg

Etana projektikin vauhdittui tässä yksi päivä kun ukko kulta teki etanoille renkaat yhdessä lasten kanssa. Tälläisen etanan kuva oli siinä kirjassa, ja tottahan projekti oli vietävä loppuun asti. Nyt etanat vetelevät meillä sellaista kyytiä, että epäilen ettei niiden alkuperäinen tarkoitus ollut kilpajuoksu.

1270163.jpg

Ja laitampa lopuksi vielä kuvia askartelu huoneestani, kun olen netissä nähnyt monien esittelevän omiaan.
Minun tilani ei ole ehkä kaunein, mutta se on sangen näppärä, valoisa ja reilun kokoinen.Huoneessa on vielä vesipiste, vaikkei kuvissa näykkään, se helpottaa monia asioita. Ja takka. Vaikka säilytystilaa on aika kivasti, niin silti kamaa tuntuu olevan pöydät täynnä, aina.

1270165.jpg

1270164.jpg