Päätin kokeilla nyt tietoisesti tälläistä vähän ylitsepursuavaa tyyliä näissä korteissa (ainakin jos muihin kortteihini vertaa). Valitsin korttipohjaksi tuon pitkänmallisen pohjan, vaihtelua sekin. Vaikka nyt kun katson näitä tästä koneen ruudulta, niin ei ne ole vielä lähellekkään niin "täyteläisiä" kuin tavoitteeni oli. Hmm. Jatkan harjoituksia!

1420827.jpg

Tässä on käytetty basic grayn papereita, vaihdossa saatua leimasin kuvaa ja sissizin stansseilla tehtyjä lehtiä ja kukkaa. Pikkuiset napit on vaihdossa saatuja, iso nappi making memories. Yksi värinen kartonki on Bazzililta.

1420825.jpg

Tässä on kanssa basic grayn paperit ja vaihdossa saatu leimasin kuva. Tää kortti oli oikea epäonnen ruumillistuma. Paperit on vinossa, nauha killissä ja millään en saanut leikattua oikean kokoisia papereita, tuhrasin melkein koko kartongin noihin vaaleansinisiin..

Oon nyt innostunut napeista ja sen kyllä huomaa. Nämä napit on kiinnitetty kuumaliimalla, mutta se ei mun käsissäni oikein toimi. Sotkee ja polttaa. Pitäisi ostaa niitä liimadropseja, vai mitä ne nyt oikein onkaan.