KUVASTA JA TARINASTA POIMITUT KORISTEET / May

Huomioi tässä haasteessa valokuvan yksityiskohdat ja poimi niitä koristeiksi sivulle. Ne voivat olla mitä tahansa kuvassa näkyviä asioita, mutta myös näkymättömiä. Koristeeksi soveltuu mikä tahansa kuvasta poimittu asia. Jos et löydä sopivia koristeita, ole rohkea ja tee sellaiset itse. Itse tekemällä saa varmasti kuvaan ja aiheeseen liittyvät koristeet. Mikäli kuvassa ei ole juurikaan koristeiksi sopivia yksityiskohtia, keskity aiheeseen ja näkymättömiin asioihin. Jokaisella kuvalla on tarina, eikä se välttämättä välity pelkkää kuvaa katsomalla. Tue tätä tarinaa koristeilla.

Näillä ohjeilla sain aikaan seuraavanlaisen leiskan.

leiska14b.jpg



En todellakaan ole mikään lilan ystävä, mutta tässä leiskassa se mielestäni tuo hauskasti esiin tuota aikaa. Raidat otin puseroista, samoin kukkaset. Yritän vielä kuvat sellaisen missä nuo väritkin näkyisivät. Muoks. vaihdoin kuvaa, nyt se on hieman lähempänä sitä ällykän lilaa, mikä sivu on oikeasti.

Vielä sen verran, että tuo kaveri kuva on pyörinyt mukanani elämän erivaiheissa, eikä sille ole oikein löytynyt mitään paikkaa, kun kehyksissä pöydälläkään viitsi pitää. Elämä on heitellyt meitä eri suuntiin, mutta kesällä taas nähdään. Heidin häissä!