Olen ajatellut ryhtyä emännöimään aikuisille suunnattua Askartelu kerhoa kerran kuukaudessa Kirkkonummella. Mukaan mahtuu noin kymmenen ihmistä. Kaikki ovat tervetulleita eikä aikaisempaa askartelu kokemusta välttämättä tarvita.

Jokaisella kerralla on oma teemansa, mutta paperiaskarteluun keskitytään, ellei inspiraatio vie mennessään. Kerho pyrkii kokoontumaan joka kuukauden viimeinen sunnuntai, ensimmäinnen kerta on elokuun 31 pv klo 14.00-17.00. Hinta on 5 euroa / kerta ja se sisältää kahvit, leimasinten ja muiden kapineiden kuten Big Shot, Bind it all, fiskarssin leikkurit käytön. Korvaus peritään siksi, että esim. big shotin leikkauspinnat kuluvat ja muutenkin ei tarvitse sitten niuhottaa kaikista leimasin musteiden jne käytöstä.

Tarkoitus on, että jokainen tuo mukanaan perustarvikkeet  joita  kyseisellä kerralla tarvitaan, erikoistarvikkeet, kuten Bind it all kierteet jne. sisältyvät maksuun. Perustarvikkeet tarkoittavat saksia, kaksipuoleista teippiä, kuviopapereita, leimasinmustetta, paperia, korttipohjia jne. Myös näitä tuotteita on mahdollista ostaa minulta, mutta laita tällöin viestiä ilmoittautumisen yhteydessä.
Vaikka kerhossa on etukäteen suunnittelemani teema ja opastan mielelläni, ovat kaikki kuitenkin tervetulleita tuomaan esille oman osaamisensa!

Ilmoittautuminen
Kerhoon osallistutaan sähköpostitse osoitteeseen minnis.enqvist(at)luukku.com. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Voit ilmoittautua kerralla kaikkiin tai vain haluamiisi kerhokertoihin.

Kerhopaikka
Kerho pidetään Kirkkonummella osoitteessa Auroratie 52 02420 Jorvas, kulkeminen joukkoliikenteen keinoin ei ole mahdollista. Perheessämme on koiria joilla ei ole pääsyä askartelutiloihin, mutta pahasti allergisille saattaa silti tulla oireita.

Kerhon ohjelma.

31.8 Leimailu tekniikoita.
Harjoitellaan perustekniikan lisäksi erilaisia tapoja leimata. Esim. akvarelli, peittotekniikka (masking), Kohopulveri (embossing) ja vesileimatekniikka. Tuo mukanasi leimaamiseen sopivaa paperia ja halutessasi leimasin väri/ värejä ja leimasimia.

lauantai 27.9 Leimasin kuvien värittäminen
Kokeillaan eritekniikoita leimasinkuvien värittämiseen. Ainakin Pro markerit, akvarellitussit ja kynät, distressinkit, Tuo mukanasi Akvarellipaperia ja säiliösivellin tai tavallinen pieni sivellin. Voit tuoda mukanasi omat kynäsi ja leimasimia halutessasi.

26.10 Joulukorttitehdas
Valmistetaan joulukortteja, samalla harjoitellaan kuviopapereiden käyttöä sekä sommittelemaan kortteja. Tehdään kortteja valmiita luonnoksia apuna käyttäen. Käytössä myös Big Shot masiina jota apuna käyttäen voi leikata tai kohokuvioida.
Tarvitset mukaasi kuviopapereita, koristeita kuten nauhoja, kukkia, leimasinkuvia jne. mitä tarvitset valmiiseen korttiin.

30.11 Bind it all
Tehdään pieni kirja Bind it all laitetta käyttäen. Hintaan sisältyy yhden pienen kirjan sisäsivut ja kierteet, mutta tarvitset mukaasi kansien kuvio paperit, sekä ohutta pahvia kansilehdiksi. Lisäksi jos haluat tehdä useampia kirjasia esim. joululahjaksi, ota mukaasi haluaamasi kokoon leikattuja sisäsivuja, riittävä määrä kuviopaperia ja ohutta pahvia kansiin, lisää kierteitä voi ostaa minulta, ilmoita hyvissä ajoin millaisia määriä ja kuinka isoja kirjasia olet suunnilleen tekemässä. Voit myös tarvita nauhaa ja muita koristeita.

Maanantai 29.12 Välipäivien Kierrätys Askarteluita
Sulatellaan kinkkua ja askarrellaan. Teemana joulu krääsän uusio käyttö korteissa. Kokeillaan saadaanko me jotain aikaiseksi lahjapapereista ja nauhoista, jne. Ottakaa kaikki \"hyödyllinen\" talteen.

Pidätän oikeuden muutoksiin aikataulussa. Mikäli muutoksia tehdään niistä ilmoitetaan hyvissä ajoin ja maksettu osallistumismaksu palautetaan.