Arjen ylellisyyttä. Mietin pitkään minkä aiheen valitsisin. On muutamia asioita mitkä nousevat arjesta yläpuolelle. Oma aika. Kuppi hyvää kahvia ja tumma suklaa. Kahden keskinen hetki miehen kanssa. Mutta valitsin aiheeksi ihonhoidon. Minusta on ihanaa levitellä kaikkia kräämejä saunaan mennessäni. Kuoria ja puhdistaa, tuoksua hyvältä! Ylempi kuva on vähän hassun keltainen. Tausta paperi tuo mieleeni Thaimaan, sieltä tuo liikekkin on kotoisin. Lisäksi ylellisyyttä tuo käyttämäni irtosametti. Se hukkuu kuvaan, mutta olen korostanut sillä paperin omaa kuviointia. Myös tuo vaaleanpunainen nauha on ylellisen tuntuinen. Niin ja helmet.

Tämä leiska onkin tehty kuvista jotka olen tulostanut sillä uudella printterilläni. Olen ihan positiivisesti yllättynyt kuvien laadusta! Tuo pieni kuva on mukana siksi, että nyt minun on mahdollista tehdä sellaisia.

leiska17a.jpg

leiska17b.jpg

ARJEN YLELLISYYTTÄ
/ Susanna

Arjen keskellä täytyy olla vähän ylellisyyttäkin. Se voi olla melkein mitä vain - kupillinen erikoisen hyvää kahvia, uusi hajuvesi, paksu ja kauan odotettu hyvä kirja, suklaanautinto pienessä kahvilassa, lasi viiniä, kasvonaamio ja hieronta tai uudet pehmeät ja värikkäät pyyhkeet. Mikä tahansa onkaan oman arkesi ylellisyyttä, skräppää se. Se voi tietenkin olla ihan mitä tahansa, jokaisella meistä on erilaiset käsitykset ylellisyydestä ja mikä on toiselle ylellistä, voi olla toiselle hyvinkin arkista. Korosta valitsemaasi aihetta ylellisillä koristeilla, mikäli sellainen vain sopii valitsemaasi aiheeseen.