Oltiin viikonloppuna tukholmassa. Tuossa inspiroidu haasteessa käytin jo ensimmäisiä tuliaisia. Kerkesin nimittäin käymään Pandurossa. Tarkoitus oli käydä muutamassa muussakin kaupassa, mutta aika ei riittänyt. Tärkein kohteemme oli näet Junibacken.
Muistin laivalla etten ollut ottanut mitään selvyyttä Tukholman askartelu liikkeistä etukäteen, mutta onneksi mulla oli sellainen muistikuva että jossain blogissa oli trakka kuvaus liikkeistä. Veikkaukseni osui melkein oikeaan, sillä laivan nettiyhteydellä kävin ensin maijun blogissa jonka jälkeen siirryin taavanaisen ja riiviön blogiin, josta se oikea postaus löytyikin. Sieltä sitten kirjoittelin ylös oikeat osoitteet. Yhden kaupan, Mattonin, löysin ihan sattumalta ohi kävellessäni. Mutta muutoin shoppailuni typistyi Panduroon. Ihan mukavasti sieltäkin löytyy kaikenlaista.

ostoksia9.jpg

Nuo Djecon tarrat on ostettu Junibackenista, muut sieltä Pandursta. Erityisesti tykkään noista Heidi Gracen uusista papereista. Niiden pinnassa on erilaista tekstuuria, vai miten se nyt sanotaan, on samettia, kohokuviota ja vaikka mitä.