Kerrankin on vapaat kädet esitellä ja etsiä tuotteita. Ei tarvitse miettiä mitä mikäkin maksaa, kannattavuuksia eikä markkinointia. Mikä vapaus!

Tarkoitukseni on etsiä ja esitellä lapsille suunnattuja tuotteita, vaatteita, leluja ja sisustustuotteita. Makuni on retrahtava, olen myös kiinnostunut kestävästä kuluttamisesta ja ekologiasta ja se varmasti näkyy blogin sisällössä.

Vaikka lasten tarvikkeet ovat intohimoni ei se kuitenkaan näy meillä kotona. Ostan harkiten ja vähän. Pyrin kaikin keinoin välttämään, ettei oma kotini huku krääsään. Mutta toisaalta saatan ostaa hetken mielijohteesta kalliitakin vaatteita tai leluja. Ei määrä vaan laatu!
Kolmen lapsen kanssa laatu on jo pakon sanelemaa. Vaatteiden täytyy kestää useammallakin käyttäjällä.

Haluan, että lapseni näyttävät lapsilta. Vaikka en ollutkaan kovin innokas potkuhousujen käyttäjä,  enkä myöskään pue lapsia nallekarhuihin, niin arvostan vaatteissa sitä, että vaatteet on suunniteltu lapsille, ne ovat käytännöllisiä, mukavia, iloisia ja etenkin toivoisin, että lastenvaatteista löytyisi jokin juju, hauska idea.
Lastenvaatteissa toivoisin myös löytäväni vaatteita, jotka menisivät sekä tytöille, että pojille. Toki pieni tyttöni saa pukeutua mekkoihin, mutta tarvitseeko jokaisen vaatekappaleen toitottaa vastaan tulijalle, että että tässä on meidän tyttö / poika, eikö riitä että kyseessä on lapsi?

Leluissa taas suosin klassista linjaa. En halua kotiini leluja jotka leikkivät itsestään lasten katsellessa vieressä. Puu on pop.