Saatiin postia Portlandista! Kiitos sinne! En tajunnut napata kuvaa kun kaikki oli vielä tallessa ja yhdessä kasassa, mutta jaampa teille ne mitä satuin käsiini saamaan. Kaikkihan lähti siitä, että havittelin itselleni kulmien pyöristäjää. Ei aikaakaan kun minulle pukkaa viestiä että sellainen on nyt löytynyt, toiselta puolelta maapalloa, mutta ajatelkaas, dollarilla! (Tätä kyseistä kapistusta en nyt tähän kuvailu hätään löytänyt, esittelen sen sijaan muut paketista löytyneet yllätykset)

1385901.jpg

Body Oilille! Ihana!

1385899.jpg

1385895.jpg

200 tarraa. En kerrennyt kuvata niitä pusseissa, joten jaan tuotokset! Synttäri kortti isille, sisältää noi 80 tarraa, tupperware kulho, sisältää noin 40 tarraa, sekä virpomisvitsa, sisältää x määrän tarroja. Tarroja on myös olohuoneen matossa, kaapin ovessa, sukan pohjassa ja kaikissa mahdollisissa kirjoissa, vihoissa ja lehdissä. Lämmin kiitos, nämä todella ilahduttivat perhettämme!

Sitten askarteluihin. Löysin jotain pinkkiä -blogista kuvan nostalgisista paperipalloista. Muistan, ette teimme näitä lapsena edellisvuotisista joulukorteista. Pakko oli kokeilla.

1385902.jpg

Näiden tekeminen oli hauskaa ja helppoa. Tein ne Tildan srjan papereista keväisissä väreissä ja ripustin silkkinauhalla ikkunaan roikkumaan.

Laitoin viestiä askartelutapaamisen ajankohdasta, yritetään löytää aika joka useimmille sopisi! Kun olen saanut kaikilta viestiä niin valitsen päivän joka sopii useimmalle ja ilmoitan sen sitten kaikille.
Ja Minnalle tiedoksi, haaste kuori on perillä.