Oltiin tänään koko perhe Helsingissä kaupunkilomailemassa ja mukaan tarttui aivan mahtava mekko. Ostin sen kauppatorilta kojusta, jossa oli mitä kirjavin joukko erilaisia mekkoja Finlaysonin kankaista. Ihania kesäisiä värejä ja kuoseja! Tämä malli säätyy olkaimista, jotka menevät seläntakana kumilenksun läpi. Näppärän oloista.

En ole kovin taitava valokuvaamaan, mutta ehkäpä tästä saa jotakin ideaa!
DSC03000.jpg

Valitettavasti en löytänyt mekosta mitään lappua tai muuta merkintää, mistä tekijä olisi tunnistettavissa. Olisin ostanut samalla jotain kivaa kesäistä vaatetta myös pojille, mutta en löytänyt. Harmi. Poikien vaatteita on hankalampi saada. Kivoja mekkoja sen sijaan on saatavilla vähän liiankin helposti.

Jos totta puhutaan niin meidän tytöllä riittää mekkoja. Ostan niitä tulijaisiksi, lahjaksi ja muuten vaan. Varmaan iksi, että koen itseni vähän epänaiselliseksi välillä ja pyrin korjaamaan tilanteen tulevissa polvissa. Toivottavasti tyttäreni ei saa tästä mitään traumoja. Pyrin kuitenkin tasapainottamaan tilannetta sillä, että anna lasten muuten olla ihan vaan lapsia. Nukke ja autoleikit ovat yhteisiä. Eniten tietysti merkkaa vanhempien esimerkki. Meillä kumpikin kantaa vastuuta kodista ja lapsista, mutta minä en ikinä  tankkaa enkä huolla autoa, jos ei ihan pakko ole.