Kävin tänään pitkästä aikaa Sinellissä ostoksilla, en edes kehtaa kertoa mitä kaikkea mukaan tarttui, mutta ilokseni huomasin, että Magnolian leimasimet ovat tulleet Sinellin valikoimiin. Pakko oli muutama ostaa kannatuksen vuoksi, vaikka eilen olin laittanut isomman tilauksen ruotsiin.
Laskin huvikseni, että tällä hetkellä minulta löytyy n. 30 kpl erilaisia Magnolian leimasimia. Olisin hirvittävän kiinnostunut osallistumaan Magnolia kuvien vaihtoon, mutta täytyy vielä selvitellä hiukan miten näihin vaihtoihin ja muihin on mahdollista päästä mukaan.
Tässä oma valikoimani, osa on paljon käyttettyjä ja huonosti pestyjä. *nolottaa*

magnolia5.jpg

Kokeilin kotiin päästyäni innokkaasti muutamaa leimasinta ja siinä vaiheessa kun olisin alkanut niitä värittää huomasin, että muste leviää. Muste levisi vielä illallakin, joten epäilen, että Distress Ink - black soot ei yksinkertaisesti käy noiden vesivärikynien kanssa. Tähän asti olen käyttänyt Brilliance Graphite Blackiä joka kuivuu nopeasti, eikä sotke.
Tässä kuva väritys yritelmästäni:
magnolia4.jpg
Minun väritykseni vasemmalla ja tyttäreni väritykset oikealla, häntä musteen tuhraiintuminen ei haitannut!

Tein illalla vielä muutaman kortinkin valmiiksi, mutta en tajua miten saan niin huonoja kuvia joka kerta?!? Taito kai sekin.
magnolia3.jpg
Tässä ensimmäinen, joka mielestäni oli onnistunut ja värimaailmaltaan mukavan talvinen. Oikeasti kortti ei ole lainkaan näin hailakka.

magnolia2.jpg
Tähän korttiin sain taas vähän sellaista Magnoliamaista runsautta, mitä yritän kortteihini saada. Tähän voivi vielä lisätä vaikka paperi kukkasen, mutta ne on päässyt loppumaan.

magnolia1.jpg
Tässä talvinen kortti, jossa leikin uudella laitteellani, Fiskarssin leikkurilla.

Pitäisi todella treenata tuota valokuvausta, jos jollain on antaa vinkkejä, niin otan niitä mielelläni vastaan.