Teen taas tälläisen vauva aiheisen postauksen, kun lähipiirissä ollaan kipeitä, eikä kummit pääse vauvaa katsomaan. Yllättävän kitkattomasti on suurperheen elämä lähtenyt käyntiin. Ehkä se johtuu siitä, ettei enää ole kovin ruusuisia kuvitelmia vauva-arjesta. Tai onhan se toki ihanaakin, mutta se on myös väsynyttä ja sitä kautta hermoja kiristävää. Isosiskot ja -veljet ovat innokkaita ja herättävät vauvan hellyydellään justiin kun olen saanut sen nukkumaan.
Tänään vauva sai ensituntumaa karmeaan muoviseen moottorisahaan, jonka joulupukki kauhuksemme toi. Mutta siitäkin selvittiin huudolla.
Pikkuisia vaippoja me tarvittaisiin enemmän, ollaan näet kestovaippakansaa, samoin kuin pieniä villaisia sukkia, joissa on tarpeeksi pitkä ja venyvä varsi, sekä tumppuja. Tykkään pukea vauvat villaan, se mielyttävän lämmintä ja puhdasta herkälle iholle. Isommilta sisaruksilta onkin jäänyt kivasti villasilkkisiä alusvaatteita.
Tänään isommat lapset lähtevät mieheni kanssa Tavastialle, Paukkumaissin konserttiin. Suosittelen lämpimästi kaikille, mukavaa musiikkia aikuisenkin kuunnella.
Valitettavasti Oili on vielä niin pieni, ettei hän vielä pääse mukaan ja siksi äitikin jää kotiin. Ei oikeastaan harmita, ehkäpä saan aikaiseksi askarrella pari korttia, ihan oikeaan tarpeeseen.

Tämän enempiä selvittämättä, tässä pari kuvaa.
1358625.jpg

1358628.jpg

1358626.jpg
Ensimmäinen ulkoilu.


1358629.jpg

1358624.jpg
Alma oli ratsastusretkellä, ja ilman kypärää! Tämä ei meillä ole normaali käytäntö, mutta oli kuulema ihan oikeasti unohtunut.